Algorand Blockchain is met 35% gegroeid in Q1 2022

De Algorand (ALGO) blockchain heeft sinds begin 2022 meer dan 6 miljoen nieuwe accounts aan zijn netwerk toegevoegd.

Volgens AlgoExplorer-gegevens, het totale aantal rekeningen op Algorand bij de jaarwisseling was 17.373.299, terwijl dit aantal bij het ter perse gaan (10 maart 2022) 23.548.065 was. Dit vertegenwoordigt een winst van 35% vanaf het begin van het jaar.

Algorand krijgt 6 miljoen gebruikers

Een reden voor de enorme toename van de belangstelling voor ALGO zou de belangrijkste van het netwerk kunnen zijn technische verbetering, waardoor op Algorand gebaseerde producten op andere blockchains en in low-power contexten zoals mobiele telefoons en smartwatches zouden kunnen draaien.

Algorand totale rekeningen. Bron: AlgoExplorer

Algorand anticipeert ook op de ontwikkeling van London Bridge, een betrouwbare brug die het platform zal verbinden met Ethereum (ETH).

In een commentaar op de upgrade zei Paul Riegle, de Chief Product Officer bij Algorand:

De kracht en samenstelling van het slimme contractplatform van Algorand is de afgelopen maanden getransformeerd. Ontwikkelaars bouwen veelzijdige gedecentraliseerde applicaties die een grote verscheidenheid aan industrieën hebben en zullen blijven verstoren. Met deze nieuwste upgrade zet Algorand zijn leidende positie voort als het gaat om de voortdurende levering van zeer geavanceerde blockchain-technologie.

Het is ook vermeldenswaard dat de Algorand Foundation slechts een paar dagen voor de aankondiging van de prijs een nieuwe CEO heeft aangenomen, niemand minder dan voormalig JPMorgan-directeur Staci Warden. Ze brengt een schat aan ervaring mee uit haar eerdere functies bij Nasdaq, het Amerikaanse ministerie van Financiën en het Milken Institute.

Grayscale Investments voegde Algorand toe aan zijn lijst met activa die in overweging werden genomen als een van de 25 nieuwe token-items in januari 2022. ALGO was een van de vele Layer 1-blockchain-munten die aan de lijst werden toegevoegd.

Met name Algorand was het jaar al op een hoog niveau begonnen, zelfs vóór de aankondiging van Grayscale. Anthony Scaramucci, de oprichter van alternatieve investeringsmaatschappij SkyBridge Capital, prees Algorand en projecteerde zijn toekomst als “de Google” van blockchain-technologie.

Verwante literatuur | Bitcoin stabiliseert boven $ 45k, Amerikaanse inflatie komt binnen met 7,5% jaar op jaar

ALGO Prijs

De prijsanalyse van Algorand is voor vandaag negatief, aangezien de beren een middel hebben gecreëerd om wraak te nemen na een korte bullish prijsactie. Het bearish momentum was sterk genoeg om de prijsniveaus te verlagen tot $ 0,730.

De beren zijn de afgelopen uren behoorlijk succesvol geweest, aangezien de daling enorm is en een negatieve invloed heeft gehad op de gehele waarde van cryptocurrencies. Zoals te zien is in de prijsgrafieken, is de meest recente vooruitgang echter in het voordeel van de beren. De volgende ondersteuning voor de ALGO/USD-prijsfunctie is $ 0,703, waar handelaren kunnen verwachten dat de prijs zal stijgen als de ondersteuning standhoudt.

ALGO/USD wordt verhandeld tegen $ 0,7. Bron: Handelsweergave

De Algorand-prijsanalyse van 1 dag en 4 uur laat zien dat de huidige trend bearish is, wat resulteert in een prijsverlaging. De prijs is gedaald tot $ 0,730, wat een zeer lage waarde is in vergelijking met de vorige handelssessie. Het ondersteuningsniveau rond $ 0,703 lijkt echter stevig te zijn en er is weinig kans dat de prijs eronder zal dalen.

Verwante literatuur | Algorand, Solana en meer leidende lijst met de grootste verliezende Altcoins

Uitgelichte afbeelding van iStockPhoto, grafieken van TradingView.com

Leave a Comment